2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Eltolták

Fémhulladékként akarták eladni a lopott autót azok a kazincbarcikai tolvajok, akiket még „menet közben” elfogtak a rendőrök.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 36 éves helyi lakossal és két fiatalkorú társával szemben. A gyanúsítottak 2019. február 13-án 19 óra körül Kazincbarcikán, az Akácfa utcában parkoló autó hátsó ablakát betörték, hogy elköthessék azt. Nem ültek azonban a kocsiba, hanem elkezdték tolni.

A tolvajokat lakossági bejelentés alapján tetten érték a helyi önkormányzati rendészek, akik időközben értesítették a rendőröket. Az összefogás eredményeként a rendőrkapitányságon előállították a 36 éves férfit és 15, illetve 16 éves társait, akik beismerték tettüket, és többek között elmondták, hogy a járművet egy fémkereskedelmi átvevőhelyen akarták értékesíteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum