2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Elszíneződött a szonda

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. október 3-án összesen két személyt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy fővel szemben rongálás miatt rendelt el kényszerintézkedést, a kazincbarcikai rendőrök egy férfivel szemben pedig garázdaságért.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 3-án egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…