2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Előzetesben a mezőcsáti díler

A rendőrök Mezőcsáton fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 41 éves mezőcsáti lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 21-ét megelőzően úgynevezett „kristályt”, azaz új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd tovább értékesítette azt a településen. A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.
bilincs

A házkutatást követően a rendőrök a mezőcsáti férfit előállították a rendőrségre. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak indítványozására.

Az illetékes nyomozási bíró elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek