2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Előzetesben a borsodnádasdi elkövető

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el annak a 20 éves borsodnádasdi férfinak, akivel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk a gyanúsított 2017. szeptember 2-án Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a sértettel, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a 20 éves férfi egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta.

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a bíróság 2017. szeptember 7-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum