2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Elismerték a rendőrök munkáját

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két járőrét.

Tárgyjutalomban részesült 2018. december 27-én a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte által az a két rendőr, akik az ORFK Balesetmegelőzési Bizottsága „Látni és Látszani 2018 – egymásért” kampány keretében a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – szolgálatuk ellátása során.

Mecs László címzetes rendőr törzsőrmester és Szabó Tamás rendőr őrmester a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei csaknem harminc esetben intézkedtek a 2018. október 17-től december 7-ig meghirdetett kampányidőszakban. A rendőrök intézkedései a balesetek megelőzésére irányultak, melyek során a szabályérőket minden esetben figyelmeztették.

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum