2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Elismerték a rendőrök munkáját

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két munkatársát.

Tárgyjutalomban részesült 2019. december 31-én a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte által az a két rendőr, akik 2019-ben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – szolgálatuk ellátása során.

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

Az elismerésben részesülő és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő Nótár Zoltán rendőr zászlós közlekedési helyszínelő és Bodnár Kristóf rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott intézkedései minden esetben a balesetek megelőzésére, illetve azok súlyos következményeinek enyhítésére irányultak, hiszen a biztonsági öv használatának elmulasztása sok esetben tragédiához vezethet.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum