2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elismerték a rendőrök munkáját

A Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete elismerésben részesítette a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két munkatársát.

Tárgyjutalomban részesült 2019. december 31-én a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezte által az a két rendőr, akik 2019-ben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – szolgálatuk ellátása során.

Az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében.

Az elismerésben részesülő és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő Nótár Zoltán rendőr zászlós közlekedési helyszínelő és Bodnár Kristóf rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott intézkedései minden esetben a balesetek megelőzésére, illetve azok súlyos következményeinek enyhítésére irányultak, hiszen a biztonsági öv használatának elmulasztása sok esetben tragédiához vezethet.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek