2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Elfogták a tiszaújvárosi betörőket

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a két tiszatarjáni férfit, akik kilenc személyt károsítottak meg.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 18 éves K-L. Gyulával és a 21 éves K. Lászlóval szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. augusztus 26-a és szeptember 16-a között Tiszaújváros területén két garázst és hét lépcsőházi pincetárolót törtek fel, ahonnan különféle használati tárgyakat, műszaki cikkeket és kézi szerszámokat tulajdonítottak el.

A tiszaújvárosi egyenruhások a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként 2015. szeptember 16-án azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt.

A beismerő vallomást tett terhelteknél tartott házkutatás során a nyomozók több eltulajdonított tárgyat megtaláltak és lefoglaltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum