2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Elfogták a rendőrök a számítógép tolvajt

Nem sokkal szabadulását követően újra betöréses lopás elkövetésével gyanúsították meg az ózdi rendőrök azt a 37 éves helybeli férfit, akit a közelmúltban fogtak el. A betört ablakon keresztül hatolt be ismeretlen személy 2013. április 8. napjára virradóra az egyik ózdi kertvárosi övezetben található közintézménybe. Az elkövető az épületből számítógépeket, valamint monitorokat tulajdonított el több mint 300.000 forint értékben. A cselekménnyel jelentős rongálási kárt is okozott a betörő.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően a nyomozók elfogták és előállították azt a 37 éves ózdi férfit, aki kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.  A rendőrök lefoglalták az intézményből ellopott két számítógépet és egy monitort.

A gyanúsítottat kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum