2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Elfogták a rendőrök a számítógép tolvajt

Nem sokkal szabadulását követően újra betöréses lopás elkövetésével gyanúsították meg az ózdi rendőrök azt a 37 éves helybeli férfit, akit a közelmúltban fogtak el. A betört ablakon keresztül hatolt be ismeretlen személy 2013. április 8. napjára virradóra az egyik ózdi kertvárosi övezetben található közintézménybe. Az elkövető az épületből számítógépeket, valamint monitorokat tulajdonított el több mint 300.000 forint értékben. A cselekménnyel jelentős rongálási kárt is okozott a betörő.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően a nyomozók elfogták és előállították azt a 37 éves ózdi férfit, aki kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.  A rendőrök lefoglalták az intézményből ellopott két számítógépet és egy monitort.

A gyanúsítottat kihallgatását követően az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek