2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Elfogott múcsonyi támadók

A rendőrök fél órán belül azonosították, majd elfogták azokat a fiatalembereket, akik Múcsonyban rátámadtak egy férfira és értékeit erőszakkal elvették.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrse egy 25 éves múcsonyi fiatal férfival szemben és 17 éves fiatalkorú társával szemben.

A gyanúsítottak 2017. június 14-én 0 óra 15 perc körül Múcsonyban, a Hunyadi úton rátámadtak egy 37 éves férfira. A rablók erőszakkal elvették a férfi pénzét, telefonját és még a cipőjét is, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett a támadás következtében.

A bejelentést követően a rendőrök fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható útonállókat.

A Sajókazai Rendőrőrs a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek