2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elfogott buszrongálók

Motiválatlan volt azoknak a fiataloknak a tette, akik Borsodnádasdon rongáltak meg két buszt.

Rongálás bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Borsodnádasdon, 2014. március 29-én 23 órát követően két parkoló helyközi járatú buszt megrongáltak. Az elkövetők az ablaktörlő lapátokat, visszapillantó tükröket, a karosszériát megkarcolták, a motorháztetőt felfeszítették, márkajelzéseket letörték és elvitték, a szélvédőket, ablakokat berepesztették, indexburákat betörték és lökhárítókat is amortizálták.

 

Az eljárás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható borsodnádasdi 18 éves Cs. Mátyást és a 18 éves É. Rolandot. Utóbbi terhelt 2014. június 5-ei gyanúsítotti kihallgatásán társához hasonlóan részletes beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek