2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Életmentő összefogás

Egy kazincbarcikai nő életét mentették meg a rendőrök a városrendészet munkatársaival közösen.
Egy kazincbarcikai asszony tett bejelentést 2019. december 4-én 16 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába. A kétségbeesett anya elmondta a rendőrség munkatársának, hogy 41 éves lánya a délelőtti órákban elment Kazincbarcikán sétálni, azonban nem érkezett haza és telefonban közölte vele, hogy végzetes lépésre szánta el magát, nem megy már többet haza.

A bejelentést követően a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a nő kutatását, amelyben egy tucat rendőr mellett öt városi rendész is részt vett.

A kutatás ideje alatt Csák Attila c. r. főtörzszászlós telefonon elérte az elkeseredett nőt, majd tragikus szándékáról sikerült lebeszélnie.

A hölgyet végül az esti órákban Sajókaza felé, a Szelesi tavak környékén megtalálták. Az átfázott, törődött nőt a mentők kiérkezéséig a rendőrök a járőrautóba ültették, majd átadták további ellátása céljából a mentőszolgálat szakembereinek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…