2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Egy pofonért majd másfél év börtön

Egy fiatalember hazafelé tartott, amikor a miskolci Búza tér közelében megtámadta őt egy fiatalkorú elkövető. A bíróság letöltendő szabadságvesztéssel honorálta a tettes „bátorságát”. Egy 23 éves kázsmárki fiatalember március 16-án a kora esti órákban a miskolci Búza tér felé tartott, amikor minden előzmény nélkül belekötött egy tőle pár évvel fiatalabb fiú, aki szóváltást követően arcon ütötte. A támadó ezek után egy közeli ház udvarára menekült.
A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói március 17-én őrizetbe vettek egy fiatalkorú miskolci fiút, akivel szemben garázdaság és könnyű testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Az elkövető elismerte tettét, amelynek okára nem tudott kézzelfogható magyarázatot adni.
A Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében zárta az ügyet, és vádemelési javaslattal az iratokat megküldte az ügyészség felé. A bíróság március 19-én 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte az elkövetőt, aki már többször volt büntetve hasonló jellegű bűncselekmények miatt.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek