2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Egy órán belül elfogott tárcatolvajok

A Sajószentpéteri Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően rövid időn belül azonosították azt a két férfit, akik ellopták egy 59 éves helyi asszony pénztárcáját.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sajószentpéteri Rendőrőrs két izsófalvai férfival szemben.

A gyanúsítottak 2019. július 28-án 17 óra körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos utcán egy 59 éves asszony kezéből kikapták a pénztárcáját, majd azzal elfutottak. A hölgynek az eset kapcsán sérülése nem keletkezett. A tárcában személyes iratok, bankkártya és pár ezer forint készpénz volt.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 és 18 éves férfiakat, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki.

Az elkövetők beismerő vallomást tettek a nyomozóknak, és elmondták, hogy a lopott pénz jelentős részét már elvásárolták. A megmaradt összeget a rendőrök lefoglalták és az eljárás során a sértett részére már visszaadták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum