2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Egy 13 éves kisfiú kapta vissza mobiltelefonját

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy betörő párosnál tartott házkutatás során találták meg és foglalták le az egyik szerencsi fesztiválon ellopott mobiltelefont.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 15 éves és egy 20 éves mezőzombori fiatallal szemben.

A gyanúsítottak 2017. szeptember 7-e és szeptember 10-e között két mezőzombori ingatlanba is betörtek. Az első helyszínről egy beltéri egységet loptak el, a második betörés során a hazaérkező tulajdonosok megzavarták őket, így ekkor nem tudtak semmit magukkal vinni.

A fiúkat a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A 20 éves elkövetőnél megtartott házkutatás során a nyomozók egy korábbi szerencsi fesztiválon ellopott mobiltelefont is megtaláltak és lefoglaltak.

Hullár Gábor r. főtörzsőrmester, a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozója a megtalált telekommunikációs eszközt visszaadta 13 éves jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…