2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Édességlopással kezdte a napot a miskolci férfi

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 25-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megyében 2015. július 25-én a miskolci járőrök egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

T. József 37 éves helyi lakost 7 óra 5 perckor az egyik miskolci áruházban különböző édességek ességek eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai, akik az elkövetőt a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően a kazincbarcikai, az ózdi és az encsi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…