2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Végzetes lépésre szánta el magát

Még a vonat érkezése előtt sikerült a járőröknek megmenteniük egy ózdi férfit.

Egy kétségbeesett nő tett telefonon bejelentést 2021. június 2-án 21 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába miszerint az egyik hozzátartozója egy kést vett magához, majd távozott otthonából, és végzetes lépésre szánta el magát.

Az egyenruhások azonnal megkezdték a 28 éves helyi lakos felkutatását a tragédia elkerülése érdekében. A férfi telefonon tartotta a kapcsolatot rokonaival, melyek során egy videófelvételt küldött nekik. A filmet a hozzátartozók továbbküldték a rendőrkapitányság e-mail címére. Az egyenruhások a helyismeretüknek köszönhetően rögtön felismerték a felvétel készítésének a helyét, ezért megkezdték a Miskolc felé vezető vasúti pályaszakasz átvizsgálását, és a MÁV-ot is értesítették.

A kitartó kutatás eredményre vezetett, a járőrök lakott területen kívül megtalálták a síneken fekvő férfit, akit biztonságba helyeztek mielőtt még a vonat odaért volna. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a fiatalembert kórházba vitték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…