2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Drog elleni óva intő

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a szünidő előtt egy tájékoztatóban hívta fel a figyelmet az ifjúságra leselkedő nyári veszélyekre.
Az iskolai szünidő beköszöntét megelőzően, 2014. június 11-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egy tájékoztatót juttatott el az illetékességi területén lévő általános- és középiskolák vezetője részére.

 

A kiadványban az elmúlt hónapokban országszerte vezető hírként megjelenő „designer-drogok” hatásáról és káros következményeiről kaphatnak tájékoztatást a nevelők, a fiatal felnőttek és szüleik. Az új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt országszerte több büntetőeljárás indult.

 

A főkapitányság munkatársai a tájékoztatóban a droghasználat jeleiről és az ezzel kapcsolatos segítség lehetőségeiről is útmutatást adnak a szülőknek és a pedagógusoknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum