2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Csapatmunka

A rendőrök öt férfit fogtak el, akik egy korláti családi házba törtek be. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 34 éves M. Róbert, a 33 éves B. Tibor, a 30 éves B. Géza, a 44 éves B. Róbert és a 21 éves G. Roland vilmányi lakosok ellen, akik 2014. június 4-ét megelőző időben Korlát község egyik családi házának ajtaját kifeszítették és a lakásból különféle használati tárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozók a bűncselekmény észlelését követő 24 órán belül elfogták a gyanúsítottakat, akiktől az ellopott dolgok jelentős részét lefoglalták, amelyeket a sértett részére visszaadtak.

A betörőket a rendőrök az Encsi Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítottak kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését beismerték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum