2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Csak egyenesen…

Az tűnt fel a rendőrjárőrnek, hogy egy Fulókércs belterületén közlekedő autó nagyon bizonytalanul halad. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű jobb oldali kereke csak egyenesen tud haladni, azaz nem kormányozható!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztály munkatársai Fulókércsen teljesítettek szolgálatot 2019. január 28-án. Közúti ellenőrzésük során a Fő utcán, 10 óra 37 perckor a rendőrök egy bizonytalan mozgású autóra figyeltek fel. A járőrök az ellenőrzésük során megállapították, hogy míg a jármű bal oldali kereke irányítható, addig a jobb oldali nem. Azaz a kormány elfordítására csak az egyik kerék reagált, a másik maradt egyenesben. A személygépkocsi továbbá kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett, szélvédője, pedig a vezetői oldalon hosszirányban meg volt repedve.

A rendőrök a sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, az autót nem engedték tovább közlekedni és szabálysértési feljelentést tettek az ügyben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közúti ellenőrzéseik során kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságát veszélyeztető járművek kiszűrésére.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum