2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Csak egyenesen…

Az tűnt fel a rendőrjárőrnek, hogy egy Fulókércs belterületén közlekedő autó nagyon bizonytalanul halad. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű jobb oldali kereke csak egyenesen tud haladni, azaz nem kormányozható!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztály munkatársai Fulókércsen teljesítettek szolgálatot 2019. január 28-án. Közúti ellenőrzésük során a Fő utcán, 10 óra 37 perckor a rendőrök egy bizonytalan mozgású autóra figyeltek fel. A járőrök az ellenőrzésük során megállapították, hogy míg a jármű bal oldali kereke irányítható, addig a jobb oldali nem. Azaz a kormány elfordítására csak az egyik kerék reagált, a másik maradt egyenesben. A személygépkocsi továbbá kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett, szélvédője, pedig a vezetői oldalon hosszirányban meg volt repedve.

A rendőrök a sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, az autót nem engedték tovább közlekedni és szabálysértési feljelentést tettek az ügyben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közúti ellenőrzéseik során kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságát veszélyeztető járművek kiszűrésére.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum