2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Bűnmegelőzés nyereményekkel

A Biztonság Karácsonyfája elnevezésű bűnmegelőzési kampány nyertesei a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületében vehették át az ajándékokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és Miskolc város közös szervezésében indult el 2019. december 6-án a miskolci Városházéren a Biztonság Karácsonyfája elnevezésű kampány. A játék eredményhirdetésére a főkapitányság épületében 2019. december 20-án 9 órától került sor, ahol az első három díjat dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, rendőrfőkapitány, valamint dr. Mecser Tamás r. ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át.

A Biztonság Karácsonyfája elnevezésű kampány nyertesei:

I. helyezett: Király István

II. helyezett: Kardos Győző

III. helyezett: Kovács Istvánné miskolci lakosok lettek.

A bűnmegelőzési kampány célja az volt, hogy játékos módon, egy keresztrejtvény formájában a rendőrség felhívja a figyelmet az ünnepi forgatag veszélyeire, illetve az ünnepek biztonságának megőrzésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…