2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

BringaAkadémia

Kerékpáros közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt Miskolcon, azok a rendőrök, akik rendszeresen tartanak előadásokat iskolásoknak.

A BirngaAkadémiát 2017. október 19-én tartották a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, Szeles utcai épültében. Az oktatás elsődleges célja az volt, hogy az általános iskolásoknak rendszeresen előadásokat tartó rendőrök elsajátítsák azokat a pedagógiai módszereket, amelyek a kerékpáros közlekedésbiztonsági oktatáshoz szükségesek.

A BringaAkadémia módszertanával lehetővé válik a gyerekek egységes elvek szerinti közlekedésbiztonsági nevelése, így elérhető a másodlagos cél, azaz a gyerekek által elszenvedett közlekedési balesetek számának csökkenése is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum