2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

„Börtöncsomagját” lopta volna a tolvaj

Börtönbe kellett vonulnia egy korábban elkövetett bűncselekmény és emiatt reá kiszabott ítélet letöltése miatt egy szendrői férfinak, ezért úgy gondolta, hogy a bevonuló csomagjához lop egy kis dohányt. A rendőrök elfogták, így füstbe ment a terv. Az Edelényi Rendőrkapitányság Bódvaszilasi Rendőrőrsének járőrei 2013. április 11-én a késő esti órákban Szendrőn teljesítettek szolgálatot. Eközben arra lettek figyelmesek, hogy a közelben megszólal egy riasztó. A terepet kiválóan ismerő rendőrök rögtön tudták, hogy egy helyi élelmiszerbolt felé kell venniük az irányt.

Megérzésük helytálló volt. A közelben ellenőrzés alá vontak két férfit, egyiküknél ugyanis egy megpakolt bevásárlószatyor volt telve dohányáruval. A tetten ért elkövetők beismerték tettüket, majd a további adatgyűjtés eredményeként a közelben újabb két tolvaj kezén kattant a bilincs.

A rendőrségre előállított gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, s többek között elmondták, hogy egyiküknek börtönbe kell vonulnia, ezért akart egy kis ellátmányt magához venni. Sőt további más hasonló módon elkövetett bűncselekmények elkövetéséről is számot adtak.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat büntető eljárást négy szendrői férfival szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum