2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Borsodivánka közelében történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

Borsodivánka közelében történt halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset gondatlan okozása miatt.

Az elmúlt hét végén augusztus 5-én 13 óra 10 perckor (a 3302 számú közút 16 km 800 méter szelvényében) Négyes irányából Borsodivánka irányába haladva egy személygépkocsi (Suzuki Swift) sofőrje egy balra ívelő útkanyarulatban indokolatlanul áttért a menetirány-szerinti bal oldali forgalmi sávba. Ekkor nem biztosított elsőbbséget a vele szemben érkező motorosnak (Ducati ZDM.600M. Monster), amelynek következtében frontálisan összeütköztek.

A közlekedési baleset következtében a motorkerékpár-vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a balesetet több gépkocsiból is láthatták, mivel a balesetnél többen meg is álltak.

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, és érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban jelentkezzenek az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számon, vagy személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3526 Miskolc, Szeles u. 73.), illetve 06-46-514-500/70-28 telefonszámon, vagy a   elektronikus címen.   

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Köszönjük a segítségüket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek