2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Boltba ment a rendőrök elől

Egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre Miskolcon. A sofőr miután kiszállt a – későbbiekben – a járműből egy boltba futott be.
Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Miskolcon, 2018. május 8-án 10 óra 30 perc körül, amikor egy autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem tovább hajtott.

Menekülés közben a férfi több közlekedési szabályt is megszegett, áthaladt több piros jelzésen, veszélyeztette a közlekedés biztonságát és figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát is.

Az autós végül a Tizeshonvéd utcában kiszállt a járművéből és beszaladt egy közeli boltba. A rendőrök itt azonosították és fogták el a férfit, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A szabálysértési őrizetbe vett 31 éves miskolci férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a hatóság, továbbá a közlekedési szabályok megszegése miatt közigazgatási eljárást. A rendőrség továbbá vizsgálja azt is, hogy 31 éves férfi az adott időszakban állt-e bódító szerek hatása alatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek