2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Biztonságban zajlott

Rendőrségi szempontból szinte eseménymentes volt az idén immár tizenhatodik alkalommal megrendezett Triatlon Nagyhét.

A tiszaújvárosiak életéhez hozzátartozik a nyarat élettel megtöltő Triatlon Nagyhét, mely az érdeklődőket sport-, kulturális és szabadidős programokkal egyaránt várja.

A rendezvény 2014. augusztus 1-je és 10-e között a korábbi évekhez hasonlóan, ismét nagyszámú bel- és külföldi látogatót vonzott a városba, valamint kicsalogatta a sportolni vagy éppen szórakozni vágyó helyi lakosokat is.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az illetékességi területén szervezett közterületi rendezvények megfelelő biztosítására kiemelt figyelmet fordít, ez az év legnagyobb volumenű programjával sem volt másként. A Triatlon Nagyhét biztosításában a helyi rendőri erők mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai is részt vettek.

A helyi polgármesteri hivatal előtt felállított, úgynevezett Közbiztonsági Ponton az Országos Polgárőr Szövetség, a Katasztrófavédelem, az Országos Mentőszolgálat, továbbá a Közterület Felügyelet munkatársaival láttak el közös szolgálatot a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei.

A program idején kirívó jogsértés nem történt, leginkább kisebb szabálysértések miatt intézkedtek az egyenruhások, emellett a közterületi ellenőrzések során egy körözött is rendőrkézre került.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum