2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 377 HUF
1 GBP 436 HUF

Biztonságban, közös összefogással

A megemlékezés pillanataiban a borsodi rendőrök a polgárőrökkel, és a rendészet munkatársaival közösen vigyáznak a temetőkbe látogatók biztonságára a mindenszentek és a halottak napján is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a mindenszentek, és a halottak napján is kiemelt figyelmet fordítanak a temetők ellenőrzésére, ünnep nyugalmát veszélyeztető szabálysértések, illetve a bűncselekmények megelőzésére. A rendőrök a megemlékezés időszaka alatt a polgárőrökkel, valamint települések önkormányzati rendészeivel közösen vigyáznak a rendre.

A főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály szakemberei külön az ünnepekre összeállított bűn és baleset-megelőzési szórólapokkal hívja fel a temetőkbe látogatók figyelmét a biztonságuk érdekében.

Kérjük, hogy tartson kellő távolságot a sírkertekben is, valamint javasoljuk, hogy mindenki viseljen maszkot! Fogadja meg az Operatív Törzs ajánlását: lehetőség szerint kerülje a zsúfolt helyeket, és a hagyományos üdvözlési formát! Ha felső légúti betegségtünete van, akkor ne hagyja el a lakhelyét!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…
Két számla kimaradt!
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy építőipari vállalkozás áfabevallásai és az Online Számla rendszerben érkező adatok között eltérést talált. Enne…

További cikkek