2022. 01. 27. csütörtök

Angelika
1 EUR 360 HUF
1 GBP 431 HUF

Biztonságban, közös összefogással

A megemlékezés pillanataiban a borsodi rendőrök a polgárőrökkel, és a rendészet munkatársaival közösen vigyáznak a temetőkbe látogatók biztonságára a mindenszentek és a halottak napján is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a mindenszentek, és a halottak napján is kiemelt figyelmet fordítanak a temetők ellenőrzésére, ünnep nyugalmát veszélyeztető szabálysértések, illetve a bűncselekmények megelőzésére. A rendőrök a megemlékezés időszaka alatt a polgárőrökkel, valamint települések önkormányzati rendészeivel közösen vigyáznak a rendre.

A főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály szakemberei külön az ünnepekre összeállított bűn és baleset-megelőzési szórólapokkal hívja fel a temetőkbe látogatók figyelmét a biztonságuk érdekében.

Kérjük, hogy tartson kellő távolságot a sírkertekben is, valamint javasoljuk, hogy mindenki viseljen maszkot! Fogadja meg az Operatív Törzs ajánlását: lehetőség szerint kerülje a zsúfolt helyeket, és a hagyományos üdvözlési formát! Ha felső légúti betegségtünete van, akkor ne hagyja el a lakhelyét!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum