2021. 12. 4. szombat

Barbara, Borbála
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Betört és kifosztással próbálkozott

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás bűntett, valamint kifosztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy rudabányai 34 éves férfival szemben. A gyanúsított Rudabányán, 2019. október 12-e előtt egy alakalommal a Petőfi utcában található egyik büfé pénztárgépéből pénz lopott, valamint hat esetben a Kossuth utcában található családi házakba, pincékbe tört be, ahonnan szerszámgépeket, ruhaneműket, kerékpárt, babakocsit és mosógépet tulajdonított el. Ezt követően a férfi Kazincbarcikán, az Egressy Béni utcában 2019. október 15-én délután egy nő nyakából egy nyakláncot próbált meg kitépni, mivel ellenállásba ütközött a tette eredménytelenül fejeződött be.

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit a rendőrök – a kifosztás kísérlete után – pár órán belül elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum