2023. 12. 1. péntek

Elza
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Betöréssorozat Ormosbányán és Izsófalván

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrs nyomozói elfogták azt a fiút, aki autókat tört fel, továbbá postahivatalba, családi házakba tört be.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy ormosbányai fiúval szemben. A két településen 2019. június 26-a előtt – az akkor még ismeretlen tettes – családi házakhoz tartozó melléképületbe, nyári konyhába, postahivatalba tört be, továbbá két autó ajtaját feszítette ki. Ezen helyszínekről elektromos szerszámgépeket, hordozható számítógépet és egy értékes női gyémántgyűrűt tulajdonított el.

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, a fiút tanúként a szülőket pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eltulajdonított értékek közül a rendőrök többek között megtalálták az értékes gyémántgyűrűt is, az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek