2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Betöréssorozat Ormosbányán és Izsófalván

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrs nyomozói elfogták azt a fiút, aki autókat tört fel, továbbá postahivatalba, családi házakba tört be.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy ormosbányai fiúval szemben. A két településen 2019. június 26-a előtt – az akkor még ismeretlen tettes – családi házakhoz tartozó melléképületbe, nyári konyhába, postahivatalba tört be, továbbá két autó ajtaját feszítette ki. Ezen helyszínekről elektromos szerszámgépeket, hordozható számítógépet és egy értékes női gyémántgyűrűt tulajdonított el.

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, a fiút tanúként a szülőket pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eltulajdonított értékek közül a rendőrök többek között megtalálták az értékes gyémántgyűrűt is, az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum