2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Barátját lopta meg

A rendőrök alig egy nap leforgása alatt elfogták azt a serényfalvai férfit, aki betört ismerőse házába és onnan műszaki cikkeket tulajdonított el. A rendőrök visszaadták az ellopott eszközöket.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. január 8-án 13 óra előtt betört egy serényfalvai lakásba és onnan többek között laptopot, táblagépet, LCD televíziót vitt el.

A Putnoki Rendőrőrs nyomozói az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként azonosították, 2015. január 9-én elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki H. András 30 éves serényfalvai lakost. A férfi beismerő vallomást tett és közölte megbánta, hogy betört a barátjához.

A rendőri intézkedések eredményeként a serényfalvai sértett a napokban hiánytalanul átvehette a tőle eltulajdonított értékeket a Putnoki Rendőrőrsön.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum