2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Barackot akartak lopni

Az egyenruhások elfogták azt a két férfit, akik Lak és Szakácsi települések közötti ültetvényen gyümölcsöt akartak eltulajdonítani.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 40 éves és egy 30 éves gadnai férfival szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövetők 2021. július 12-én 15 óra előtt Lak és Szakácsi települések között található barackosból gyümölcsöt próbáltak meg eltulajdonítani. Társadalmi csatornákon keresztül jutott el olyan információ az egyik szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízotthoz, hogy egy cég barackosában ismeretlenek engedély nélkül szedik a gyümölcsöt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a kiérkező járőrök két elkövetőt fogtak el a helyszínen, akiket előállítottak az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum