2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Barackot akartak lopni

Az egyenruhások elfogták azt a két férfit, akik Lak és Szakácsi települések közötti ültetvényen gyümölcsöt akartak eltulajdonítani.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 40 éves és egy 30 éves gadnai férfival szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövetők 2021. július 12-én 15 óra előtt Lak és Szakácsi települések között található barackosból gyümölcsöt próbáltak meg eltulajdonítani. Társadalmi csatornákon keresztül jutott el olyan információ az egyik szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízotthoz, hogy egy cég barackosában ismeretlenek engedély nélkül szedik a gyümölcsöt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a kiérkező járőrök két elkövetőt fogtak el a helyszínen, akiket előállítottak az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…