2023. 06. 4. vasárnap

Bulcsú
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Barackot akartak lopni

Az egyenruhások elfogták azt a két férfit, akik Lak és Szakácsi települések közötti ültetvényen gyümölcsöt akartak eltulajdonítani.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 40 éves és egy 30 éves gadnai férfival szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövetők 2021. július 12-én 15 óra előtt Lak és Szakácsi települések között található barackosból gyümölcsöt próbáltak meg eltulajdonítani. Társadalmi csatornákon keresztül jutott el olyan információ az egyik szolgálaton kívüli helyi körzeti megbízotthoz, hogy egy cég barackosában ismeretlenek engedély nélkül szedik a gyümölcsöt.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a kiérkező járőrök két elkövetőt fogtak el a helyszínen, akiket előállítottak az Edelényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…