2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Bájait árulta a 21 éves nő Miskolcon

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 11-én történt rendőrségi eseményeiből.
A megye rendőri szervei 2015. július 11-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 21 éves B. Gabriellával tiltott prostitúció, míg a 37 éves T. József és a 23 éves I. József helyi lakosokkal tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

P. Gyula 42 éves kazincbarcikai-, míg Cs. István 35 éves sajókazai lakosokat a kazincbarcikai rendőrök az ideiglenes megelőző távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vették szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság elkövetése miatt a vajdácskai 71 éves B. Józseffel szemben a Sárospataki Rendőrkapitányság alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az edelényi egyenruhások elfogták H. Attila 61 éves boldvai lakost, akivel szemben a Kazincbarcikai Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum