2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Az ittas sofőrök kockázatot jelentenek!

A rendőrök 22 ittas járművezetőt szűrtek ki mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén az elmúlt hónapban.


Az ittas járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára! A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai májusban 22 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna.

A Miskolci Rendőrkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése. A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a prevenciós célokat szolgáló közúti ellenőrzések végrehajtására.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2016 májusában 33 ittas, illetve 3 bódult járművezetővel szemben indított eljárást, ebből 22 sofőrt tetten értek, azaz a közúti ellenőrzés során a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A hatóság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum