2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 14-én egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetéséért az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei két, míg a mezőkövesdi járőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe, továbbá a Szerencsi Rendőrkapitányság egy férfit az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság, míg egy alkalommal a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek