2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
Az életét vesztette az a gyalogos Miskolcon, akit egy autós ütött el 2016. május 9-én 2 óra körüli időben. A közúti közlekedési baleset után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az elsődleges adatok szerint a 40 éves gyalogosan közlekedő miskolci nőt, a Csermőkei és Martinász utak kereszteződésében egy ezidáig még ismeretlen sofőr járművével elütötte, aminek következtében a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette, a sofőr pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A fenti eseten túl ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, amiből kettő halálos kimenetelű volt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek