2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 29-én egy férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.
Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyt 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben alkalmazott a Tiszaújvárosi-, valamint a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A Miskolci-, valamint a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában két-két, elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum