2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Verekedőket vettek őrizetbe a rendőrök.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án kora reggel 5 órakor érkezett bejelentés, mely szerint egy Székesfehérvár, Berényi úton található szórakozóhelyen 3 férfi összeverekedett. A helyszínre küldött járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították Ny. István 47 éves, B. Péter 37 éves és K István 65 éves székesfehérvári lakosokat. A verekedőket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott miatt, Ny. Istvánt és B. Pétert őrizetbe vették, K. István szabadlábon védekezhet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án 17 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Mezőfalván, egy Pálinka soron található családi ház kertjében két férfi botokkal bántalmazott két másikat. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították R. Krisztián 33 éves és R. István 36 éves helyi lakosokat, akiket a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek