2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Verekedőket vettek őrizetbe a rendőrök.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án kora reggel 5 órakor érkezett bejelentés, mely szerint egy Székesfehérvár, Berényi úton található szórakozóhelyen 3 férfi összeverekedett. A helyszínre küldött járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították Ny. István 47 éves, B. Péter 37 éves és K István 65 éves székesfehérvári lakosokat. A verekedőket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott miatt, Ny. Istvánt és B. Pétert őrizetbe vették, K. István szabadlábon védekezhet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án 17 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Mezőfalván, egy Pálinka soron található családi ház kertjében két férfi botokkal bántalmazott két másikat. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították R. Krisztián 33 éves és R. István 36 éves helyi lakosokat, akiket a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum