2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Verekedőket vettek őrizetbe a rendőrök.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án kora reggel 5 órakor érkezett bejelentés, mely szerint egy Székesfehérvár, Berényi úton található szórakozóhelyen 3 férfi összeverekedett. A helyszínre küldött járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították Ny. István 47 éves, B. Péter 37 éves és K István 65 éves székesfehérvári lakosokat. A verekedőket a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott miatt, Ny. Istvánt és B. Pétert őrizetbe vették, K. István szabadlábon védekezhet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2013. augusztus 8-án 17 órakor érkezett bejelentés, mely szerint Mezőfalván, egy Pálinka soron található családi ház kertjében két férfi botokkal bántalmazott két másikat. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították R. Krisztián 33 éves és R. István 36 éves helyi lakosokat, akiket a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Termesztett csendélet
Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett. …

További cikkek