2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2017. szeptember 21-én egy főt tulajdon elleni szabálysértés (lopás), míg a Szerencsi Rendőrkapitányság további egy-egy főt járművezetés eltiltás hatály alatt, illetve az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértések miatt vett szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben alkalmazott az Encsi Rendőrkapitányság hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő és egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…