2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2014. január 25-én egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.
A borsodi megyeszékhely járőrei 11 óra 30 perckor a Miskolc-Tiszai Pályaudvaron egy kocsivizsgálóval hangoskodó személlyel szemben intézkedtek. A peronon egy 54 éves fáji férfi a vasúti személyzet tagjával megengedhetetlen hangnemet használva kiabált, azt szidalmazta, minek hallatán a többi utas megijedt és a peronról eltávozott. Az önmagából kivetkőzött, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit a kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogták, majd garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság a tetten ért garázdát gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek