2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. október 28-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy nővel a Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. október 28-án 19 óra 45 perckor Ózdon, a Mekcsey István utcán intézkedés alá vonták H. Pál 22 éves helyi lakost, aki ellen az Ózdi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek