2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. október 24-én történt rendőrségi eseményeiből. A megyében 2014. október 24-én a mezőkövesdi járőrök egy férfival szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl a Mezőkövesdi és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai további egy, illetve három személyt vettek őrizetbe, akikkel szemben a hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek