2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 14-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Rudolf 48 éves és M. Eszter 51 éves szini lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 2014. augusztus 14-én 22 óra 5 perckor Miskolcon, a Búza téren inzultálták a buszra várakozókat, illetve veréssel fenyegették meg őket és a velük szemben fellépő biztonsági őröket. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfit és nőt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.  

Az ideiglenes távoltartás szabályainak megszegése miatt a Miskolci, a Tiszaújvárosi és az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei intézkedtek három férfival szemben.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 14-én 17 óra 15 perckor Miskolcon, intézkedés alá vonták T. József 36 éves körömi lakost, aki ellen a Hajdúböszörményi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, továbbá anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum