2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 10-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság M. Gyula 51 éves encsi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. augusztus 13-án 21 óra 45 perckor Miskolc belvárosában az egyik buszmegállóban  egy késsel a kezében szitkozódott, kiabált, az ott várakozókat inzultálta. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.   

Az encsi rendőrök egy férfival, a miskolci egyenruhások két személlyel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel az Encsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai alkalmaztak őrizetbe vételt.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy szexuális szolgáltatásait tilalmi övezetben kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 13-án 17 órakor Miskolcon, az Újgyőri főtéren intézkedés alá vonták B. Zsolt 19 éves miskolci lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, a Mezőkövesdi-, a Miskolci-, a Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek