2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 12-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2014. augusztus 12-én 16 óra 40 perckor Zsujta Fő útján ellenőrzés alá vontak egy Iveco típusú tehergépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a teherautó sofőrjét, G. Lajos 28 éves abaújszántói lakost korábban eltiltották a járművezetéstől. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt egy-egy fővel a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság, míg garázdaság elkövetéséért egy-egy személlyel szemben az Encsi- és a Miskolci Rendőrkapitányság alkalmazott őrizetbe vételt.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt a tiszaújvárosi rendőrök egy férfival, míg a szerencsi járőrök egy fővel rongálás szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum