2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 11-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. S. István 64 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. augusztus 11-én 8 órakor Miskolcon, az Andrássy út egyik élelmiszerüzletéből egy üveg bort akart eltulajdonítani. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítást követően őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság miatt egy férfivel, az ózdi járőrök egy személlyel az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, míg az encsi rendőrök egy férfivel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2014. augusztus 11-én 23 óra 20 perckor Arnóton, a Dankó Pista utcán intézkedés alá vonták R. Mária 25 éves arnóti lakost, aki ellen az Egri Járásbíróság költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, a Kazincbarcikai-, valamint a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…