2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 6-án egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság P. Zoltán 49 éves ózdi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. augusztus 6-án 11 óra 15 perckor Ózdon a kórház előtti parkolóban szeszes italt fogyasztott, amiért a járőrök rendőri ellenőrzés alá vonták. Az igazoltatott férfi az intézkedés során végig hadonászott, kiabált, a rendőröket obszcén szavakkal illette és magát többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó igazolni. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.   

Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott garázdát gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két-két esetben a Kazincbarcikai- és az Ózdi-, míg további egy esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek