2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 6-án egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság P. Zoltán 49 éves ózdi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. augusztus 6-án 11 óra 15 perckor Ózdon a kórház előtti parkolóban szeszes italt fogyasztott, amiért a járőrök rendőri ellenőrzés alá vonták. Az igazoltatott férfi az intézkedés során végig hadonászott, kiabált, a rendőröket obszcén szavakkal illette és magát többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó igazolni. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.   

Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott garázdát gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyön túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két-két esetben a Kazincbarcikai- és az Ózdi-, míg további egy esetben a Miskolci Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum