2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. április 28-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és tiltott prostitúció, míg a tiszaújvárosi rendőrök egy férfivel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai további egy körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, aki elfogatóparancs hatálya alatt állt.

Az említett ügyeken túl az encsi járőrök két férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 25 éves Á. Márk és a 29 éves R. Péter hernádkércsi, illetve a 30 éves L. Zsolt, a 26 éves H. Zsolt, a 22 éves G. Zsolt és a 28 éves L. Iván nagykinizsi lakosokkal szemben, akik 2014. április 28-án 20 óra 30 perckor Hernádkércs egyik utcájában előzetes szóváltást követően összeverekedtek.

A helyszínre kiérkező járőrök a  garázdákat elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…