2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Autófeltörők rendőrkézen

Két hónap alatt kilenc autót tört fel, vagy rongált meg a járművekben található kisebb értékekért Szerencsen az a két fiatalkorú, akik elfogásukat követően beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított büntetőeljárást, mert azok a 2014. augusztus 16. és 2014. október 19. közötti időszakban összesen 9 esetben törtek fel, vagy rongáltak meg személygépkocsikat a bennük található értékek eltulajdonítása érdekében.

A főként hétvégi éjszakákon „dolgozó” autófeltörők miután a riasztó nélküli gépjárművek ablaküveg-szigetelését a helyéről kiszakították, vagy az üveget betörték az autókból jellemzően kisebb értékkel bíró tárgyakat – pizzát, telefont, pen drive-ot, navigációt, illetve pár tízezer forintot – vittek el.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították, majd 2014. október 21-én elfogták a sorozat-bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves V. G. bekecsi, valamint 16 éves Cs. G. szerencsi illetőségű, fiatalkorú fiúkat.

A terheltek gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését. Velük szemben a hatóság több rendbeli, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…