2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Angolosan távozott

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a sofőrt, aki autójával, Mályinkán a Lillafüredi utcában ittasan balesetet okozott, és elhajtott a helyszínről.
Segítségnyújtás elmulasztása, továbbá járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy mályinkai lakossal szemben. A 26 éves férfi 2019. június 29-én autójával 15 óra 39 perckor hátulról nekiütközött egy előtte közlekedő személygépkocsinak. A vétlen járműben az egyik utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okozója segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították, elfogták, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, vezetői engedélyét a hatóság elvette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum