2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

A tömegszerencsétlenség után újra zavartalan a forgalom

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A teljes útlezárást követően az autópálya mindkét oldalán újra megindult a forgalom.
Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy utasokat szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, 11-en súlyos, és 20-an könnyű sérülést szenvedtek.

Az autópálya adott szakaszán a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el, amit a baloldalon 10 óra 55 perckor, míg a jobboldalon 12 óra 15 perctől feloldott. A forgalom így az M3-as autópálya korábban terhelt szakaszán újra folyamatos.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a közúti közlekedési baleset körülményeit.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek