2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

A tömegszerencsétlenség után újra zavartalan a forgalom

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A teljes útlezárást követően az autópálya mindkét oldalán újra megindult a forgalom.
Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy utasokat szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, 11-en súlyos, és 20-an könnyű sérülést szenvedtek.

Az autópálya adott szakaszán a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el, amit a baloldalon 10 óra 55 perckor, míg a jobboldalon 12 óra 15 perctől feloldott. A forgalom így az M3-as autópálya korábban terhelt szakaszán újra folyamatos.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a közúti közlekedési baleset körülményeit.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek