2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A tömegszerencsétlenség után újabb forgalom enyhítés

Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A teljes útlezárás után a forgalom a baloldal után a jobboldal belső felén is megindulhatott.
Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy utasokat szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.

A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, 11-en súlyos, és 20-an könnyű sérülést szenvedtek.

Az autópálya adott szakaszán a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el, amit a baloldalon 10 óra 55 perckor, míg a jobboldal belső felén 11 óra 52 perctől feloldott.

A forgalom kisebb korlátozással, de az M3-as autópálya terhelt szakaszán újra folyamatos.  A rendőrség azonban felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek